Pentru majoritatea torturilor folosim foi subtiri de blat , facute dupa o reteta clasica din ou, zahar ,faina si ulei. Folosim blat de rulada pufos cu cacao sau vanilie,blat care nu necesita insiropare. Pentru cei care sunt iubitori ai torturilor cu blat insiropat si mai putina crema le coacem blaturi de cacao sau vanilie pufoase pe care le insiropam cu delicioase arome de capuccino,limoncello, rom, portocale si vanilie si vom incerca sa tinem cont la executarea tortului de dorintele lor.

-CREME

Folosim la cremele de ciocolata una dintre cele mai bune ciocolate de pe piata in Europa.Ea este neagra,cu lapte,alba sau caramel. Fructele de padure si visine pe timp de iarna le folosim congelate sau din compot facut home-made. Consideram congelarea procedeul cel mai santos de conservare. Pe timp de vara sau in sezonul fructelor incercam sa folosim cat mai multe naturale astfel incat cremele sa pastreze aromele naturii si nu ale aromelor artificiale. Cremele noastre nu contin unt sau margarina.Folosim untul de 85%, in cea mai mare parte, pentru a face crema de unt, crema care se foloseste ca strat izolator intre tort si pasta de zahar la torturile personalizate.Cremele contin in marea lor majoritate frisca naturala. Fiecare tort este personalizat cu creme pe care va lasam sa le alegeti in functie de arome si dorintele avute.Exista pentru Dvs orice combinatie intre cremele oferite de noi si suntem deschisi la orice alta combinatie va doriti.

Torturile noastre sunt personalizate si imbracate in pasta de zahar productie proprie ,ce are in componenta zahar fin,miere de calitate superioara si esenta naturala de vanilie sau lamaie.Culorile cu care coloram torturile sunt culori alimentare multe din ele cu ingrediente naturale.Cautam mereu solutii pentru ca torturile noastre sa pastreze in mare masura ingrediente naturale atat la creme cat si blaturi si ornamente.

-IDEI DE CREME

  • ciocolata neagra,
  • ciocolata cu lapte sau ciocolata alba combinata cu visine ,fructe de padure sau Oreo
  • ciocolata neagra cu stafide ,menta,biscuiti sau mix caramelizat de( nuca si alune de padure )
  • crema de vanilie cu piersici sau -mango,ananas,struguri,visine,mandarine,portocale sau orice alt fruct preferat
  • crema spuma de -piersici , fructe de padure , mango sau capsuni
  • crema de lamaie cu piersici ,biscuiti Oreo
  • crema de ness ,capuccino sau caramel
  • crema diplomat cu fructe (reteta originala)
  • crema de iaurt cu fructe la alegere:visine,piersici,capsuni,fructe de padure
  • crema tiramisu cu piscoturi si crema cu mascarpone

-DECOR

La toate torturile noastre personalizate, decorul este realizat din pasta de zahar comestibila,facuta manual dupa o reteta proprie.

Poza feliei are caracter de prezentare.Combinatiile de creme le stabilim impreuna in functie de dorintele Dvs.

Facebook