Ne rezervam dreptul de a prelua comenzi in functie de capacitatea noastra de lucru,modelele avand grad ridicat de complexitate nu se pot onora in mai putin de 6-7 zile de la lansarea comenzii ferme.In perioadele aglomerate se preiau comenzi chiar si cu 15 zile inainte.Cand stiti ca aveti o ocazie speciala in viata dvs si va doriti un tort deosebit atat la interior cat si la exterior contactati-ne din timp pentru rezervare.

Torturile personalizate au greutate minima 3kg la care se adauga greutatea ornamentelor in functie de complexitatea modelului.

Pretul modelelor poate fi calculat la kg sau in functie de complexitatea modelului pe lucrarea personalizata.

Asadar, va asteptam sa ne contactati de Luni pana Duminica, intre orele 09-20:

• telefon : 0723 661 343/0771056004

• email : comandatort@yahoo.com

• https://www.facebook.com/comandaTORT2015

• https://www.facebook.com/COMANDATORT

Cum alegem gramajul potrivit ?

Din experienta noastra, o portie normala de tort din ingrediente naturale trebuie sa fie intre 130-150 g / invitat. Daca torturile sunt personalizate au nevoie de o greutate minima, indiferent de numarul de invitati.In functie de creme si ornamentele alese torturile personalizate difera de la un model la altul. La torturile noastre personalizate plecam din minim 3kg la un tort pe model rotund. Astfel, va dam cateva sugestii, la greutatea unui tort , pentru a face o alegere cat mai corecta:

• 12-15 invitati = tort de minim 3 kg

• 20 -25invitati = tort de minim 4 kg

• 100 invitati = tort de minim 13 kg

Torturile personalizate sunt intotdeauna o exceptie de la regula. In functie de decorul ales greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

Cum Platesc?

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru comenzile Dvs este necesara plata unui avans in numerar sau virament bancar suma stabilita de comun acord la preluarea comenzii,in general 50% din valoarea totala a tortului.Comanda devine ferma in momentul dovezii platii avansului.Pana avansul nu este confirmat discutiile noastre raman la stadiul de discutii si nu de comanda ferma. Diferenta ramasa de plata pentru tortul comandat de dvs se poate face:

• in numerar (cash) la livrare – soferului

• prin transfer bancar (trebuie facuta dovada platii inaintea livrarii tortului) 

Clientii din alt judet sau din strainatate care vor sa comande un tort pentru rude/prieteni ce locuiesc in zona noastra de livrare pot plati prin transfer bancar in contul nostru deschis in lei .

Livrare?

Livrarea torturilor in Bucuresti in sectoarele 4,5,6 si zona Unirii -Piata Victoriei este Gratuita si o putem face noi in functie de numarul de comenzi.Daca din diverse motive nu putem face livrarea torturile le puteti ridica Dvs in functie de ora programata si intelegerea avuta.De asemenea clientii fideli beneficiaza de transport gratuit la comenzile speciale! Livrarile se fac de Luni pana Duminica, in functie de comenzile in curs, tinand cont de dorinta dvs.! Pentru livrarea in alte locatii decat cele specificate, mai multe detalii asupra costului si conditiile livrarii va putem oferi la lansarea comenzii. Torturile de nunta , botez, mot vor fi livrate de noi direct la restaurant in Bucuresti fara costuri suplimentare daca greutatea depaseste 4kg. Executam torturi si pentru alte orase dar nu putem asigura transport. 

 Va stam la dispozitie cu orice informatie personalizata!

Facebook